حوزه شبکه

خرید ایزولاتور شبکه و چند مزیت آن

خرید ایزولاتور شبکه یکی از اقدامات اجتناب ناپذیری است که باید برای محیط‌های صنعتی و ماشین‌هایی که ولتاژ برق دارند، صورت بگیرد. ایزولاتورهایی که در محیط‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند، از آسیب به بخش‌های مختلف، شامل دستگاه‌های صنعتی و سیستم‌های نظارتی، جلوگیری می‌کنند.

توجه داشته باشید که در محیط‌هایی که از سیستم‌های الکتریکی استفاده می‌شود، وجود ایزولاتورهای الکتریکی برای محافظت از اپراتورها و پردازنده‌های ارزشمند، ضروری است. در این محیط‌ها احتمال وقوع ولتاژ بالا و جریان‌های الکترومغناطیسی خارج از برنامه و در نتیجه آسیب جدی به سایر سیستم‌ها وجود دارد؛ لذا بهترین کار خرید ایزولاتور شبکه و بکار بردن آن در این سیستم‌ها است.

خرید ایزولاتور شبکه چه مزایایی دارد؟

در پاسخ به این سوال لازم است به این نکته اشاره کنیم که ایزولاتورهای شبکه، توانایی بالا بردن امنیت اطلاعاتی بسیار زیادی دارند. در توضیح بیشتر باید بگوییم که ایزولاتورها، می‌تواند دیتاها و اطلاعات مهم موجود در سیستم‌های اصلی که نیازمند اتصال به اینترنت هستند را حفظ کنند.

در بسیاری از موارد این دستگاه‌ها با توجه به خدماتی که ارائه می‌کنند، مزایای اقتصادی زیادی دارند و می‌توانند از هزینه‌های آینده جلوگیری کرده و به نوعی بازدهی چند برابری در مقابل هزینه خریدشان داشته باشند.

یکی دیگر از مزایای مهم این ایزولاتورها، کاهش مصرف انرژی است. توجه داشته باشید که استفاده از این ایزولاتورها می‌تواند در کاهش هزینه‌های مصرف انرژی، تاثیر بسیار مثبتی بگذارد.

یکی دیگر از مزایای مهم و کاربردی که ایزولاتورهای شبکه دارای آن هستند، امکان تغییر و توسعه برخی از ویژگی‌های سیستم اصلی، در شرایط خاص است. بسیاری از افراد تصورمی‌کنند که ایزولاتور تنها در حفظ امنیت ولتاژی و الکترومغناطیسی موثر است؛ اما واقعیت این است که ایزولاتورهای حرفه‌ای، می‌توانند در ارتقاء سیستم اصلی نیز تاثیرات مثبت زیادی داشته باشند.

با استفاده از برخی ایزولاتورها می‌توانید دسترسی افراد به بخش‌های مختلف سیستم را محدود کنید. به طور مثال در برخی از سازمان‌ها در یک موقعیت ترجیح این است که کاربران محدودی به یک سیستم عامل دسترسی داشته باشند؛ در این شرایط می‌توان این کار را به کمک ایزولاتورهای حرفه‌ای انجام داد.

ایزولاتور شبکه خوب در چه سطحی از کیفیت قرار دارد؟

یکی از سوالاتی که هنگام خرید ایزولاتور شبکه برای افراد پیش می‌آید، بحث ویژگی‌های یک ایزولاتور مناسب است. در این قسمت چند مختصات مهم برای خرید ایزولاتور شبکه را بررسی می‌کنیم.

یکی از این ویژگی‌ها که بهتر است ایزولاتورها دارای آن باشند، امکان اتصال به چند پورت مجزا در وی لن‌های متفاوت است. ایزولاتورهایی که  می‌توانند به سرورهای مختلف متصل شوند، نسبت به سایر ایزولاتورها شرایط بهتری دارند.

ایزولاتورهای شبکه باید از تبادل اطلاعات بین محیط‌های کاربری جلوگیری کنند. برخی از ایزولاتورها امکان غیر فعال کردن جریان ورود و یا خروج اطلاعات، ازطریق سخت افزار یا نرم افزار را دارند.

در خرید ایزولاتور شبکه حتما به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشید که دستگاه امکان اتصال به محیط‌های کاری بی سیم و با سیم، به طور همزمان را داشته باشد؛ به این معنی که بتوان همزمان دستگاه را به چند سرور و شبکه مستقل، متصل کرد و از کارکردهای هر کدام بهره برد.

ایزولاتورهای شبکه باید از تبادل اطلاعات بین محیط‌های کاربری جلوگیری کنند. برخی از ایزولاتورها امکان غیر فعال کردن جریان ورود و یا خروج اطلاعات، ازطریق سخت افزار یا نرم افزار را دارند.

در خرید ایزولاتور شبکه حتما به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشید که دستگاه امکان اتصال به محیط‌های کاری بی سیم و با سیم، به طور همزمان را داشته باشد؛ به این معنی که بتوان همزمان دستگاه را به چند سرور و شبکه مستقل، متصل کرد و از کارکردهای هر کدام بهره برد.

خرید ایزولاتور شبکه و انواع مختلف آن

خرید ایزولاتور شبکه باید با توجه به چند فاکتور مهم صورت بگیرد. یکی از این فاکتورهای مهم، پلتفرمی است که سیگنال‌های موجود در شبکه، از طریق آن منتقل می‌شوند. در این قسمت تعدادی از مهمترین انواع ایزولاتور شبکه را به طور کامل بررسی خواهیم کرد.

ایزولاسیون الکتریکی

همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، خرید ایزولاتور شبکه گاها با هدف جلوگیری از انتقال جریان‌های پراکنده میان مدارات و بخش‌های مختلف صورت می‌گیرد. یکی از انواع مختلف ایزولاسیون، ایزولاسیون الکتریکی است.

مدارات این نوع از ایزولاسیون، قابلیت انتقال دیتا و یا سیگنال‌ها را دارند؛ اما جریان‌های پراکنده مثل جریانات القا شده قابلیت عبور از آن‌ها را نداشته و به نوعی بلوکه می‌شوند. این ایزولاتورها از انتقال ولتاژ میان مدارها جلوگیری می‌کنند.

ایزولاسیون از طریق ترانسفورماتورها

این نوع از ایزولاسیون بیشتر میان 2 سیستم الکترونیکی اتفاق می‌افتد. تصور این که اگر 2 سیستم الکترونیکی دارای زمین مشترک باشند، از نظر الکترونیکی ایزوله هستند، اشتباه است.

در موقعیت‌هایی که 2 سیستم الکترونیکی دارای زمین مشترک هستند، تصور می‌شود که دیگر انتقال جریان خطر آفرین نخواهد بود؛ اما باید توجه کنید که اگر قطب‌های عملگر با یکدیگر برخورد داشته باشند و زمین دستگاه‌ به بدنه این سیستم‌ها متصل نباشد، موقعیت خطرناکی به وجود خواهد آمد. ترانسفورماتورها با اتصال به زمین دستگاه، از بروز موقعیت‌های خطر آفرین جلوگیری می‌کنند.

ایزولاسیون نوری

یکی دیگر از گزینه‌های مناسبی که در هنگام خرید ایزولاتور شبکه پیش روی مشتریان قرار می‌گیرد، ایزولاتور نوری است. در این نوع از ایزولاسیون، اطلاعات و دیتاها به کمک یک منبع نوری و توسط امواج نوری مخابره می‌شوند.

معمولا در محیط‌هایی که این نوع از ایزولاسیون صورت می‌گیرد، گیرنده و فرستنده اطلاعت، در مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند. امروزه در زمینه ایزولاتور نوری پیشرفت‌های خوبی صورت گرفته و این ایزولاتورها می‌توانند ولتاژی حدود 10 کیلو وات داشته باشند و از طرفی این ولتاژ و دیتاها را با سرعتی حدود 25 میکرو ثانیه و حتی کمتر، مخابره بکنند.

اپتوکوپلرها که جزء نسل‌های اولیه بودند، تنها از یک مقاومت نوری به جهت دریافت دیتاها و اطلاعات، استفاده می‌کردند. در ادامه راه فتو دیوید و فتو ترانزیستورها نیز مورد استفاده قرار گرفتند.

سنسور اثر هال در ایزولاسیون

جالب است بدانید که برای ایزولاسیون کردن، از سنسور اثر هال نیز استفاده می‌شود. یکی از ویژگی‌های مهم این نوع از سنسورها، قدرت تشخیص میدان‌های مغناطیسی است که توسط عبور جریان‌ها به وجود آمده اند.

کارکرد این ایزولاتور، با تشخیص میدان مغناطیسی ایجاد شده، و انجام فرآیند ایزوله صورت می‌پذیرد. توجه داشته باشید که این نوع از ایزولاتورها دارای مزایای بسیاری هستند. یکی از این مزایا، عمر بالای آن‌ها است.

ایزولاتور مگنتورزیستنس

یکی دیگر از انواع ایزولاتورها که در هنگام خرید ایزولاتور شبکه می‌تواند توسط مشتریان انتخاب شود، ایزولاتورهای مگنتورزیستنس است که در صورت پدید آمدن تغییرات الکترومغناطیسی در محیط پیرامون، مقاومت خود را با توجه به مقدار مورد نیاز، بالا می‌برد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *